Påskfest 2019

Denna morgon anlände förväntansfulla barn till Lyckebo. Inte vilken dag som helst idag utan idag är det nämligen PÅSKFEST!

Det var valfritt om man ville klä ut sig och det dök upp en hel del små söta påskkärringar och kycklingar. Frukosten serverades i vanlig ordning klockan åtta och sen var det dags att röra sig utåt i trädgården där roligheterna fortsatte. Som årlig tradition hade vi ”äggarullning”, barnen tycker detta är roligt. Sen kom TUPPEN på besök och han bjöd på massa popcorn. Ovanpå denna festliga överraskning hade vi dessutom ett litet påskdisco i trädgården med tuppen.

Under tiden som alla var ute och hade skoj i trädgården var jag själv inne i köket och gjorde påskmat. Påskbordet bestod av sill, lax, köttbullar, prinskorv, ägg och mycket annat smaskigt. Jag såg när jag kom in i förrådet att tuppen hade lämnat spår efter sig.
En väldigt lyckad dag.

Önskar alla en GLAD PÅSK/ Camilla