Så arbetar vi

På Lyckebo erbjuder vi en lugn miljö där vi bekräftar varje barn. För oss är det självklart att ta emot ute i hallen när barnen kommer på morgonen, att vinka hej då till mamma och pappa, och få en bra start på dagen.
Vi har samling varje förmiddag, här kan allt hända! Men den röda tråden är att vi lär oss massor, känner gemenskap och låter alla komma till tals.

Vi är ute varje dag, i alla väder. En gång i veckan ger sig Tomtebo av på utflykt. Ibland åker vi lite längre, andra gånger traskar vi ner till stranden eller till andra favoritställen i vårt närområde.

Traditioner är också viktigt. Vi ordnar julbord där barnen når upp till faten själva, på påsken kommer påsktuppen, och midsommarstången kläs av föräldrar, barn och fröknar. Dessutom är vår tivolidag en årlig höjdare!

Vi vill ge barnen upplevelser att minnas länge efter att de lämnat Lyckebo.